Post by deudingsingrebat on Feb 14, 2022 23:36:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Pop! Puzzle Game Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Pop! Puzzle Game Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa veliko kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Pop! Puzzle Game Legend 2022 version ▞▞▞
Resnično uživam v igri. Toda zgornji in spodnji robovi pojavnih oken so preveliki, da bi lahko načrtovali naslednji posnetek (zlasti zgornji).
To je odlična in sproščujoča igra. Tudi precej zasvoji. Dal bi mu celo 5. Razlog, zakaj je 4 in ne 5, je, ker je toliko oglasov. Razumem, igra je brezplačna in tako služijo denar, vendar ne moreš imeti preveč oglasov. Dobesedno ti dajo oglas vsakič, ko končaš stopnjo, KAJ! Še vedno odlična igra, le umirite oglase.
Aplikaciji bi dal 5 zvezdic, le da sem po doseženih 282 stopnjah med igro začel prikazovati oglasne pasice, ki jih ni mogoče odstraniti z zaslona. Oglasi so bili do te točke popolnoma obvladljivi med nivoji. Odstranil in znova namestil igro brez sprememb v težavi. Poslal sporočilo razvijalcem in ni dobil odgovora. Všeč mi je ta igra, a če se težava ne reši, bo za vedno izginila.
Zabavna igra, vendar je razlika v nekaterih barvah tako majhna in nepomembna, da je zelo enostavno narediti nadležne napake.
Odlična igra ... toda v zadnjih nekaj tednih verjamem, da je v igri napaka. Vsakič, ko poskušam dodati dodatne poteze, zapusti igro ... je zelo frustrirajuće ... še posebej pogosto sem le 1 korak od dokončanja ravni!!!
To presenetljivo zahtevno igro lahko igrate ure ali minute. Prilega se vašemu urniku. Napajalniki so čudoviti. Igra je enostavna za razumevanje in izvajanje.
버블팝! 퍼즐 ayo
Pravkar sem začel to igro. Igro primerjam, da je res sproščujoča. edina težava, ki jo imam, je, da so oglasi po VSAKI igrici malo smešni. Če bi lahko popravil to težavo, bi bilo super. Hvala
Razumno zabavno na večini desk. Nekatere plošče "spremeni barvo z vsakim zadetkom" lahko postanejo nepremagljive, ne da bi jim dali denar, saj "naključne" kombinacije na koncu preprosto ne delujejo. (S potrpežljivostjo lahko naredite desko znova in znova in upate, da bo delovala, vendar hitro postane manj spretnosti in več sreče, in to ni zabavno.)
Igral sem približno dve leti in sem bil nad 1000 nivojem, vendar igre nisem mogel shraniti, ker so prosili za prijavo na Facebook. Ne želim shraniti svoje igre za Facebook, potem ko sem prebral, da bo deljena tretjim osebam, kar pomeni več nadležnih oglasov/promocij, zakaj ne morejo imeti možnosti prenosa zasebne aplikacije v oblaku, kot je igra Lemmings, ki je zasebno shranjena brez Facebooka povezati. Potem sem dobil nov telefon, ker mi je nekdo ukradel telefon in vse moje igre ni bilo več, moral sem začeti znova ... nadležno ...
Če radi gledate oglase, je to igra za vas!
Bubble Pop! Puzzle Game Legend ধাঁধা tlam
Igre so zabavne, oglasi pa so nadležni. Zdaj grem na Odstrani.
Zabavna igra, a preveč OGLASA! Ne bom igral igre, ki ima dobesedno oglas med vsakim nivojem. Ravni vzamejo zelo malo časa, zato se na koncu ukvarjate z oglasi več kot z igranjem ... Ne, hvala!! Po vsakem drugem oglasu se prikaže nekaj, kar vam daje možnost nakupa možnosti brez oglasov...
Pot do številnih oglasov in potem ste morali dodati te neumne črne luknje, da so žoge šle naravnost vanje. Kako naj bi počistil nivo, ko imaš vse črne luknje, ki ti bodo sesale jajca, hm ⁉️
Sredi kroga se je v središču igralnega prostora pojavil oglas. Ni ga bilo mogoče zavreči, ni prekinil igre. Moji poskusi zadeti X na oglasu so se šteli kot udarci po zaslonu igre, zaradi česar so streli zgrešili in me kaznovali. Ne prenesem tako grozne izbire pri oblikovanju in to samo kaže, kako malo je temu podjetju mar za izdelavo zabavne igre. Odstranjeno.
Pravkar sem vzel 200 mojih kovancev, ker se ni hotel naložiti, ko sem se odločil, da jih uporabim za nadaljevanje (potem ko je zmanjkalo mehurčkov). Pokazal puščice, ki krožijo ob mehurčku za vedno nalaganje... nikoli se nisem naložil, pravkar sem izgubil 200 kovancev, za katere sem gledal nešteto ponavljajočih se video oglasov! Vsakič, ko dokončate stopnjo, morate gledati videoposnetek, kar je precej smešno, še posebej, koliko časa sploh traja, da prejmete kovance. Preveč videoposnetkov med igranjem igre, da bi gledal 1 samo za 15 kovancev.
Zaenkrat je bilo to, kar sem mislil, da bo, moteče in privlačno. Hvala vam
Je zabavno in sproščujoče. Prisili te, da uporabiš svoj um
Preveč oglasov. Preprosto, a zabavno
Igra je v redu, vendar se oglasi vsaj polovico časa zaklenejo in zrušijo aplikacijo. Odstranjevanje, dokler ga ne popravite.
Dolgi oglasi po vsaki ravni pokvarijo izkušnjo dobre igre
Začelo se je kot dobra igra, a bolj ko greste naprej, slabše postanejo barve, ki jih morate prejeti, da boste zmagali. Mislim, da se zaradi tega zgodi, da gledaš več oglasov. Kot da jih že v igri ni bilo dovolj. Na začetku sem užival, a izbrisal po približno 120 krogih
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Teka-teki hhar
Zelo zabavno in sproščujoče
Ne gre za to, koliko oglasov je, ampak za to, da je polovica oglasov pokvarjena in se ne naložijo. Sedi tam in čaka, da se naloži, a nikoli ne. Če so oglasi uporabljali tudi notranje nastavitve (kot so zvoki in izklopljena glasba), namesto da bi vedno (ko se oglas dejansko naloži) predvajali glasbo in kateri koli zvok. Ne vem, koliko oglasov, večina oglasov je pokvarjena in se ne naloži.
Za veliko oglasov v tej igri
Zabavna igra in ne preveč zahtevna. Škoda, da je zaradi vseh oglasov na koncu neznosno. Razumem, da želite biti plačani za svoje delo, toda številne igre danes so samo oglasi, ki ustvarjajo prihodek, prikriti kot igre. To je eden od teh!
Prijetno je, da lahko samo puskate mehurčke!
Med igranjem se po sredini zaslona poženejo vse vrste dodatkov in NE MORETE SE ZNEBITI NJIH. Užival sem v sami igri, dokler se to ni začelo dogajati redno. Dal vam bom 1 (en) teden, da odpravite to nadležno težavo, in če tega ne storite, bom odstranil vašo igro. Res sem užival, dokler se to ni začelo dogajati, vendar sem poskusil vse, da bi se znebil dodatka, NI USPEŠNO!!! Prosim, popravi.
Rada puskam mehurčke in ta aplikacija je odlična, zelo sproščujoča.
Zabavno in zahteva strategijo
Aplikacija z oceno G z oglasi za igre na srečo med vsako stopnjo. Pravzaprav precej zgrožen.
Pravkar ste mi zaračunali 39 £ ,50 .... Mislil sem, da uporabljam zvezde za nadaljevanje igranja .... zvezde so padle, ko sem jih uporabljal .... brez omembe stroškov .... Bom brisanje te igre..... roparji
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Akcja rhgi
Obožujem dobro streljanje z mehurčki. Ta je smeti. -- Mehurčki se včasih skrivnostno preklopijo na vas, cilj je preobčutljiv in ne vidite niti vrha uganke. -- RNG je prirejen. Mehurčki so preveč naključni za strateško igranje, dokler nenadoma ne dobite vseh mehurčkov, ki jih potrebujete. 🤔 Želijo, da porabite denar za powerups. -- Oglasi oglasi oglasi, ne glede na različico. -- Pojavna okna so zasnovana tako, da po nesreči pogledajo oglas ali porabijo denar. Bodite previdni, kje se dotaknete. Predatorski. Odstranjeno.
Zelo razburljiva igra bi jo morali igrati vsi
Edina stvar je, da so nekateri oglasi predolgi in se zdi, da se zaklenejo. Še posebej sladkarije
Oglasi oglasi oglasi Po vsaki ravni je oglas. Ni možnosti, da bi jih odstranili .... to je samo velikanski plačljivi zid.
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Teka-teki dnpr