Post by deudingsingrebat on Feb 14, 2022 23:42:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 2 Player games : the Challenge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 2 Player games : the Challenge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomezený zdroj kódů ▞▞▞
▞▞▞ 2 Player games : the Challenge 2022 version ▞▞▞
Pěkné, ale pokud hrajete ve dvou hráčích, není místo, takže zkuste počkat na televizi, kterou můžete používat jako dotykovou obrazovku díky
Odstraňte reklamy a prémiové hry
(Tato hra naštve "The Hard" robot ví všechno). co přichází
stáhnout a nainstalovat 2 Player Games Free APK - nejnovější verzi 2.3 apk od App Holdings - Balíček her pro 1 až 6 hráčů, kteří hrají hru na jednom
Tic Tac Toe - Android Free Download
Hraju to každý den
Tato hra je extrémně zábavná a obsahuje tolik dobrých miniher, které doporučujeme
Nová aktualizace a přesyceni barvami a odstranili počítadlo čísel a příslib udělat novou hru. Vyzve lidi k odinstalaci, ale jsem si docela jistý, že to udělají sami.
Je to velmi špatná hra, když hrajeme s CPU, pak vyhraje pouze on a my hru pouze prohrajeme a také ve hře paint fight věci, které se objeví, je CPU vezme. Doporučuji vám tuto hru nestahovat
Opravte si šachovou logiku plzz.. Je to docela urážlivé. V šachu nezajmete soupeřova krále, ale dáte mu mat. Vylepšete také svou AI ve všech hrách, aby byla trochu náročnější...
Dobrá hra na uběhnutí času
Tohle je špatná hra😡😡. Vždy vyhrávají boti. Snažím se, ale vždy vyhraje bot. Aktualizujte prosím tuto hru a udělejte ji dobrou. Aktualizujte také nastavení robota. Dík.
stáhněte si 2 Player games : the Challenge APK nejnovější verzi 3.8 ...
Aww ..... Co řeknu o této aplikaci, je to assome, super, best.ultra legenda pro dobré to je. Neinstalujte tuto aplikaci, je to hloupá aplikace. Je to pouze pro ztrátu vašich dat.ok .Neinstalujte je. Jinak :🤬😡💥🔪🔪.ok.
s přítelem jsme spolu minulý týden hráli tuto hru a užili jsme si spoustu legrace!!!! Opravdu se mi líbí spousta her, které aplikace nabízí, a existuje mnoho běžných her, které se hrají také v reálném životě, jako jsou šachy, connect 4, ping pong, tic tac toe atd. I když se reklamy zobrazují po každé dokončené hře a to začíná být rychle nepříjemné, zvláště když hraní některých her netrvá dlouho, ale náklady na odstranění reklam byly méně než 5 $? (nebo 1,99 $, nepamatuji si), ale stojí to za to!
Úplně doporučuji tuto hru, kterou můžete hrát nejen ve dvou lidech, ale můžete hrát sami se sebou, ale také vám dává na výběr, jak těžké mohou být hry, je přátelská k dětem a můžete hrát na cestách. Myslím, že množství her vás přiměje hrát to víc, navíc nepotřebuje internet, takže můžete hrát na dlouhých cestách autem nebo jen na cestě do školy. To jsou jen některé z důvodů, proč jsem dal této hře 5 hvězdiček. Rozhodně dávám této hře souhlas dvěma velkými palci. Měl bys to zkusit.
Reklamy jsou opravdu krátké a poměrně málo časté. Spousta her s vysokým faktorem nostalgie. Speciálně zábava pro děti na projížďkách autem
Skvělá hra, když potřebujete zabít čas. Bylo by skvělé, kdyby ve hře bylo více možností, jako je velikost joysticku a nějaké herní filtry, kdy budou přidány další hry.
Nová aktualizace hry učinila uživatelské rozhraní moderním a zjednodušeným namísto stylizovaného a upřímně si myslím, že je méně okouzlující. Můžete říct, že se s tím dalo hodně práce, ale teď to vypadá jako v každé jiné základní hře v obchodě s aplikacemi. Existují také prémiové mini hry. Na jednu stranu chápu, že potřebuji peníze, aby studio fungovalo, ale na druhou stranu je to trochu zklamání.
Upřímně je to opravdu zábavná hra, ale je tu jedna věc, která mě hodně štve!!!! Vaši roboti nebo AI jsou ve hrách příliš přemoženi.!!!!! Jako například minigolf, bez ohledu na to, co udělám, když prohraju jednu jamku, bot dostane všechny ostatní, aniž by jednou vynechal. A také neférový rybolov nedává smysl! To samé s některými dalšími hrami, takže se na to prosím podívejte!! Díky Kaiden
2 Player games : the Challenge Arkada rleh
Stunt Car Challenge 3 - Poki
Skvělá hra a široký výběr miniher. Milujte tento nápad a milujte hru.
Comics Bob 퍼즐 zjh
Hrál jsem to s mým malým bratrancem, oba jsme se dobře bavili. Má pěknou sbírku her, většina, které jsme hráli, byla docela dobrá. Celkově nemůžu říct, že by se mi něco nelíbilo
2 Player games : the Challenge Arkaadmängud gkp
Proč se hry přidávají do (hry pro 2 hráče?)
Tato hra je velmi vhodná, kdykoli hraji paint fight s počítačem v obtížnosti hard, pak brust tool a expand tool dá jen 5sec a dám blíže k počítači a jednoduché nebo normální nedávám nástroje za 5s za 10 nebo 20 později nebo ne blíže k počítači a právě teď jsem tuto věc opravil, takže jsem tuto hru smazal a vytvořil video na YouTube a sdílel jej do celého světa star, protože timessar hra děkuji
Boti jsou nepřekonatelní v penězích a to mě štvalo, že je to slušné
Prosím o přidání nové hry
Šachová hra v tomto automaticky způsobí, že královna zmizí, pokud počítač prohrává v režimu těžké obtížnosti😑😑 tomu se říká podvádění😑 opravte to co nejdříve a beru své 5hvězdičkové hodnocení zpět!! oprav to!!!😑
Velmi zajímavá hra
Nevím, proč si to stahuji, protože žiji sám nebo nemám přítele.
Tuto hru jsem si velmi oblíbil, chci, abyste vytvářeli více různých typů her, jako je tato. Moc vám děkuji za vytvoření této hry 👍👍👍👍
2 Player games : the Challenge Arkada rleh
Opravdu dobré, ale reklamy jsou trochu problém
Takže jsem tu hru hrál s mým bratrem a on vyhrál a nasral a donutil mě zlomit si vaz a nasál hru, takže tahle hra je zmanipulovaná a on ji ničil, jako když jsi ji ničil, a když mi zlomil krk, bolelo to a trošičku. 5 startů
Už bylo přehráno 7 krát. Hodnocení hry je 4.8 / 5 a je hodnoceno jako 122. Dostupná zařízení: Mobilní telefony, Android, tablety . Vyvinutý na HTML5 a funguje
Přidejte driftující auta, omezovač fps je rozbitý a můžete snadno vyhrát tvrdý šachový režim.
Ahoj. Hry mají 5 hvězdiček. Nicméně: prosím, opravte následující problémy, Basketbal 🏀 V normálním režimu dělá AI pouze stejné pohyby a 90 % případů dává skóre Dáma: nemůžete pohnout žádným jiným kruhem ⭕, pokud existuje kruh, který může zabrat soupeřův kruh. Robot 🤖 aréna: v tvrdém režimu jde AI vždy doprostřed a nikdy se nezraní, také se pohne, NEŽ SE OBJEVÍ ZBRANĚ? podvádí, protože ví, kde se zbraně objeví. Existuje několik dalších problémů, ale omezený počet znaků.
Úžasné, jen to udělejte trochu zábavnější a vzrušující, protože to brzy začne nudit.
Skvělá hra, ale šachy jsou velmi špatné. Ve skutečnosti to vůbec nejsou šachy. Také musí zvýšit obtížnost AI
Tato hra je tak zábavná! Ohodnotil bych to 10 hvězdičkami, kdybych mohl.
Super hra ale malý bugy
Výborná hra a reklamy jsou krátké a vtíravé
Je nejlepší