Post by saureabgalldesur on Feb 19, 2022 19:10:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Kitchen: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Kitchen: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai neribotą ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Kitchen: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Graži, gera grafika, bet gavus 4 plokštes ir 4 kaitlentes, o tai gali įvykti įpusėjus, daugiau iššūkių nėra.Tada pasieksite 15 lygį, naują restoraną ir pradėsite viską iš naujo: vietoj kepsnių mėsainiai. Gana nuobodu tbh
Tai puikus žaidimas, atkreipia mano dėmesį, bet kaip ir visi žaidimai, jie priverčia jus įsigyti tam tikro tipo. Ar ne, šis žaidimas nėra nemokamas.
Žaidimas kartais yra sudėtingas, tačiau iššūkis yra ne greitai gaminti, o kantriai laukti, nes kai kuriuose iššūkiuose klientai ateina gana lėtai. Tada skelbimai, kai kurie skelbimai priverstinai nukreipia jus į žaidimų parduotuvę, o tada, kai grįšite, iš naujo nustato visą žaidimą, todėl prarandamas lygio progresas. Tai taip erzina.
tai gerai, bet kai kurių lygių negalite išlaikyti. 6 dienos lygiu ove dabar įstrigo. nemoka už deimantus, tai tik žaidimas
Tai gana šaunu
Man patinka šis žaidimas, norėčiau, kad galėtumėte perkelti savo pinigus į skirtingus pasaulius, kai pasieksite lygį, bet tai yra mano vienintelis neigiamas dalykas apie šį žaidimą. Aš jį žaidžiu mėnesius kasdien, o ne daug skelbimų ar iššokančiųjų langų.
Nekenčiu to, kad kai viskas yra atnaujinta, taip sudėtinga patekti į kitą lygį. Atrodo, jie suras būdą, kaip priversti jus išleisti pinigus. Ištrinta!!!
Crazy Kitchen: Cooking Game آرکید bne
Crazy Kitchen: Cooking Game Arcade ncl
Kitas pasiteisinimas, kaip ir tikėtasi, nėra balanso, tai skirta tam, kad išleistumėte pinigus. Man baigėsi stiprintuvai, todėl aš įstrigo ir negaliu progresuoti. Puikus darbas, jums nepavyksta subalansuoto / sąžiningo žaidimo. Ne visi žaidėjai turi Dievo įgūdžių!
Man patinka šis žaidimas, bet laikas bėga per greitai, o bendra grafika yra graži. taip pat per daug skelbimų
Šis žaidimas verčia jus išleisti pinigus, kad jį laimėtumėte. Esu įstrigęs viename lygyje, negaliu gauti rakto, kurį panaudojau tiek vaizdo įrašų žiūrėjimui, tiek 100 deimantų, kad pritraukčiau dar tris klientus, bet vis dar to nepasiekiau. Tai yra dėl to, kad greitai ir teisingai išsiunčiau kiekvieną užsakymą, aš esu tokioje vietoje, kur negaliu įveikti šio lygio ir ištrinsiu šį žaidimą, nežaisk, tai tik apsunkina.
Žaidimas yra įdomus ir jūs turite būti greitas su užsakymais. Kepimo laikas ant spurgų ir vaflių greitas, bet užsakovai greičiau pasirodo nei spėji pabaigti... Manau, duodamą laiką reikia koreguoti. Aš pakilau iki 63 lygio ir kiekvieną kartą, kai bandžiau peržengti, to nebuvo. Kaip galima tikėtis, kad žaidėjas atliks 2500 užsakymų per 50 ar 60 sekundžių, tai visiškai neįmanoma. Pakeiskite laiko limitą. Aš pašalinu žaidimą iš savo telefono. Ir sumažinkite įvertinimą iki 3...
puikus žaidimas, bet 4-ojo restorano pabaigoje neįmanoma gauti paskutinių 4 raktų. daugiau negaliu atnaujinti. reikia daugiau deimantų, kad nusipirktumėte paaukštinimus
Šis žaidimas kurį laiką buvo įdomus, bet paskui tapo labai sunkus ir buvo beveik neįmanomas ko nors nusipirkti. Nekenčiu to. Kas nori atspėti, koks bus jų atsakymas? Daug juoko!
Šis žaidimas yra geras, bet aš negaliu pereiti 30 lygio, kad gaučiau kitą raktą spurgų restoranui atrakinti. Tai beprotiška
Įdomus žaidimas, tačiau jis verčia jus naudoti papildomus klientus arba žiūrėti vaizdo įrašą. Klientai neateina pakankamai greitai, kad pasiektų tikslą. Kad ir ką darytumėte, visada trūks vieno kliento. Palikti šią apžvalgą ir tada įdiegti 🤣
Kurį laiką patiko žaidimas, bet kaip ir kiti restorano stiliaus žaidimai, kuriuos neseniai žaidžiau, tam tikru momentu jūs negalite pasiekti aukščiausių lygių neišleisdami pinigų.
Šiame žaidime naudojama daug brangakmenių, todėl jūs nepakankamai laimite, kad galėtumėte įveikti sunkius lygius. 100 brangakmenių yra skirti daugeliui pasiekti tik vieną lygį. Iš pradžių man patiko žaidimas, bet dabar tai jau toli.
Crazy Kitchen: Cooking Game Arkády ojsr
Šis 💕 žaidimas yra įdomus 😉 taip pat žaiskite. Tai žaidimas, kuris meta iššūkį atlikti daugiau nei vieną dalyką vienu metu, taip pat 🐱 pamatysite, kaip greitai 😜 galite atlikti dalykus.
Per daug „rekomenduoti“ net negali ramiai žaisti. Taip pat priversti žmones atnaujinti, jei jie to nenori, ypač jei tai nereikalinga, žaidėjas turėtų pasirinkti naudoti savo monetas ar ką nors papildomo. Šis žaidimas velniškai erzina. Kitas!
man labai patinka šis žaidimas, bet kažkas nutiko.. atnaujinau ir atsisiunčiau naują restoraną, tada žaidžiau jį internete, bet kai žaidžiu neprisijungęs, jis grįžta į tą, kur buvau anksčiau, ir grįžau į restoraną, kurį aš Žaidžiau anksčiau, o naujo restorano, kurį įkėliau, nėra.. Ar galite tai pataisyti?
Toks nusivylęs! Sąžiningai, kelias dienas negalėjau pažengti į priekį, nes vieninteliam būdui tai padaryti reikės stiprintuvų (tam reikia išleisti USD). Žaidimas man patinka iki šiol... greičiausiai bus pašalintas
kurį laiką žaidžiau šį žaidimą ir man jis patiko... dabar staiga jis vis užstringa. Aš ką tik išgyvenau 5 gyvybes per 3 minutes vien todėl, kad jis nuolat dūždavo. niekada nepraėjo nė vieno lygio. prašau pataisyti. jis nuolat dūžta kiekvieną kartą, kai esu pačiame lygio viduryje. tai ne koks nors konkretus lygis... tiesiog tai daro atsitiktinai.
Tai labai išraiškingas žaidimas. Jei jums reikia daugiau laiko, turite panaudoti 100 deimantų, kad išlaikytumėte lentą. Aš jį ištrinu.
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Mėgstu šį žaidimą, bet jis visada užšąla arba visai sustoja. Net tada, kai baigiau žaidimą. Aš prarandu dolerius ir turiu vėl pradėti lygį, bet jis išsaugo bet kokius stiprintuvus, kuriuos naudoju. Labai apmaudu!
Puikus smagus žaidimas! Labai priklausomas! Tačiau po kelių dienų žaidimo negalėjau įsitraukti į žaidimą neįsigijęs brangakmenių. Turėjau daug monetų, bet jos yra nenaudingos, kai nusipirkote visus atnaujinimus. Turėtumėte turėti galimybę iškeisti monetas į brangakmenius 😔 Apmaudu – ištrinta...
Man patinka ši programa, man patiko žaisti. Grafika gera, bet problema ta, kad negaliu atnaujinti programos, kai jos reikia. Net aš įdiegiu, tada iš naujo įdiegiu, vis tiek negaliu atnaujinti. Net kai baigiu žaisti vienoje šalyje ir reikia persikelti į kitą, negaliu jos parsisiųsti net turiu interneto ryšį Kas negerai vyrai?
Tai puikus žaidimas. Bet kai baigsiu pirmąją šalį, ji neleis man vykti į Prancūziją. Jis visada sako, kad turiu ryšio klaidą, bet mano ryšys yra ir veikia. Kas su tuo??
Racing Fever: Moto Balapan zbf
Tiesą sakant, jūs nuolat kartojate, kad „daugelis žmonių įveikia lygius neišleisdami nė cento“, bet iš tikrųjų pažiūrėkite į daugumą atsiliepimų ir jie visi vienodi. Mes tiesiogine prasme viską atnaujinome, bet vis tiek, net ne pagal laiką, neuždirbate pakankamai pinigų? Vienintelis būdas – ĮSIGYTI stiprintuvus. Neturi jokios prasmės. Pinigų griebimas – taip paprasta.
Žaidimas yra labai geras, tačiau uždirbti pinigai visiškai skiriami atnaujinimams, yra per daug skelbimų
Siaubinga, reklamos kupina patirtis. Kas yra atsakingas už skelbimų, kuriuos matote žaidime, skaičių, yra POS. Negaliu net vilkti savo ekrano viršaus / šono be jūsų skelbimų, atsižvelgiant į tai, kad juos spustelėjau?! Tai reiškia, kad jei bandysiu išeiti iš žaidimo dėl erzinančio skelbimo, jis atidarys skelbimą. Jau nekalbant apie tai, kad baigę lygį turite palaukti kelias sekundes, kol jums bus suteikta galimybė atsiimti pinigus nematant skelbimo. Šešėlis. Gaila, žaidimas iš tikrųjų yra geras.
Puikus žaidimas, kol privers jus naudoti brangakmenius, kad galėtumėte užbaigti lygį (bet jūs negalite gauti pakankamai brangakmenių, nebent juos nusipirktumėte). Pridėjau savo „Facebook“, kad iš nevilties gaučiau papildomų brangakmenių. Kai iš tikrųjų negavau žadėtų brangakmenių, vėl atsijungiau nuo „Facebook“. Tai pašalino visus 70 lygių, kuriuos baigiau (visose 3 pakopose) ir grąžino mane į pirmąjį lygį. f u m i n g
Crazy Kitchen: Cooking Game Аркадни lily
Geras
Mėgstu žaidimą ir žaidžiu be perstojo... Bet neseniai pasiekiau naują miestą – Prancūziją, ir dabar prasideda problemos. Esant dabartiniam lygiui, kurį žaidžiu, reikia daryti kombinacijas, bet tai neveikia, kuo daugiau aptarnauju klientus, tada jis įstringa ties 10 ir, manoma, užpildys iki 60. Nežinau, ar turiu mažiau klientų, kas vyksta... Prašau padėti!!!! Man patinka žaidimas ir nenoriu jo pašalinti
Linksmas žaidimas žaisti. Šiek tiek nusivyliau, kai negaliu nusipirkti žaidimo premijų, bet šiaip smagu.
Priklausomybę sukeliantis žaidimas. Iššūkis kiekviename lygyje. Naujuose restoranuose ir apdovanojimuose viskas būna linksma ir įdomu. Ačiū, kad taip greitai išsprendėte mano techninę problemą.