Post by saureabgalldesur on Feb 19, 2022 19:48:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomezený hack krystalů ▞▞▞
▞▞▞ RTS Siege Up! - Medieval War 2022 version ▞▞▞
is.muni.cz/th/l3y56/sample_data/frequency_...
RTS Siege Up! - Medieval War Strategie anqv
Tak pro začátek ta hra se mi líbí a moc ale hraji ji jen chvilku.
Nezáleží na tom, jestli změníte obtížnost. Po začátku začnete na základně a budete čelit dvěma nepřátelům, kteří jsou již postaveni. Chcete podvádět utratit nějakou peněženku. Takže pokud si stáhnete hodně štěstí.
Zdá se, že by to mohla být zábava, ale nemůžu to načíst na druhou úroveň. Alcatel V3
Vytvoří režim nepřátelské armády, která začíná v podstatě plně vyzbrojena a připravena? Chtěl bych více jednotek, více budov, možná krčmu, abych získal speciální hrdiny a více map (opravdu bych si rád vybral, kde na mapě začnu. Začít s nějakými extra surovinami by bylo fajn, kdyby nepřátelé vždy měli víc než vy.
OK. Tak. Chápu, jak chtějí, aby se hra odehrávala, a chápu to. Ale. Opravdu potřebují zapracovat na návrzích a grafice, protože to vypadá velmi jednoduše
Způsob, jakým ovládá jednotky, všechno ničí
Tato hra je na hovno. Je opravdu těžká. Když spustíte robota nebo dva, spojí se s vámi, nebojují mezi sebou. Tuto hru nehrajte.
Moc jsem toho nehrál, ale celkově je to skvělá hra. Z toho, co jsem pochopil, je to jen jeden člověk, ale mohu se mýlit. Jakkoliv. Jednotky se pohybují hladce a okamžitě poslouchají vaše příkazy. Jediný důvod, proč jsem dal 3 hvězdičky, je jazyk. Je to problém, který mám, když je gramatika trochu mimo. Můj názor je zkusit najít někoho, kdo vám pomůže napsat lepší dialogy. Určitě budu hrát dál, protože to vypadá jako Empire Earth a ty hry jsem miloval. Každopádně skvělá hra!
Tato hra má skvělý koncept, ale hrát na telefonu je otrava
Vidím to v mé doporučené už roky a je to stejně zavádějící, jak jsem si myslel, že mnoho obsahu upoutávek/fotografií (včetně cheatů) ve hře není.
Craft Warriors – Aplikace na Google Play
Velmi dobře plní svůj koncept: strategická válka a správa království, ale prosím vylepšete ovládání hry, odinstaluji pouze kvůli nepříjemným ovládacím prvkům.
Štítky: WarMagicDragonsFantasy Setting - Hodnotit Enjoy this refreshing and highly innovative RTS game that doesn't cease to impress at all. Put your strategic
Tato hra je v pořádku, ale pohyb je špatný a dává HODNĚ reklam, ale můžete zapnout režim letadla. Ps. Stále 2 hvězdičky opraví vaši hru a pospěšte si.
Hra není špatná ale jedna věc mi strašně moc vadí a to je že když hraju a jsou tam třeba zelení a modří a já jsem červená tak ty oba dva tími útočí jenom na mě a potom když jsou oba vedle jsebe tak na sebe taky neútočí.
tato hra je psí voda, je to odpad, piráti na vás jdou každou sekundu a hned na začátku na vás házejí katapulty, a když zabijete jednu vlnu, okamžitě se vynoří a zničí vaši radnici a pak nemůžete získat zdroje, takže můžete Nezískejte žádné stráže, abyste prohráli. Nechápejte tuto hru!!!!!!!!!!!!!!!
Smutné nelze překonat 4 lvl bez padání
Bomba hra zábavy vás a hodně dobrá hra za mne 5 hvězdiček
RTS Siege Up! - Medieval War სტრატეგია aflx
RTS Siege Up! - Medieval War Strategie swh
Toto je nejlepší hra na hraní a mám několik návrhů pro budoucí aktualizaci. 1. Každá jednotka má svou vlastní úroveň/úroveň. Příklad. Kopiníci mají lehkou obrněnou jednotku a těžkou obrněnou jednotku. 2. Přidejte k jezdeckým jednotkám funkci nabíjení. 3. Přidejte sekerníka, 1 ruční sekeru se štítem, královské stráže, vikingy. 4. Dejte střelcům z kuše pavézský štít, aby to vypadalo jako janovské střelce z kuše. 5. Přidejte nasazeného krále/vévodu. 6. Nové obléhací vybavení, jako jsou děla To je můj návrh pro budoucí aktualizace.
What's New in RTS-Siege-Up-Medieval-War 1.1.92. - Naval and archers balance improvements - Significant memory and multiplayer optimizations and fixes
Eh...mapy jsou super malé a bez ohledu na to, co děláte, roboti vždy postupují rychleji než vy. Je velmi těžké být tím, kdo má preventivní útoky. AKTUALIZACE: Děkuji za vysvětlení, co tlačítka dělají -_- Všiml jsem si, že jste ignoroval všechno ostatní, co jsem řekl, a naznačil, že vaše minimalistická tlačítka jsou pro někoho matoucí. Moje komentáře stále zůstávají tak, jak byly. ODINSTALOVÁNO a nyní změněno na 1☆, abych vám ukázal, že vím, kde to tlačítko je!
Je to opravdu opravdu opravdu velmi skvělá offline a online hra pro hráče, kteří chtějí být velkými králi a vést svou armádu proti nepřátelům.
Tato hra mi dala hlavu a hlava se mi točila, tato hra se mi nelíbí
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Akcijske igre ijti
Páni, pěkná hra, snažím se postavit svou základnu a je tak velkolepá a dávám zde 65% nebo tři starty, také mi neopravili základnu, kterou jsem postavil.
RTS Siege Up! - Medieval War Стратегії pnsj
Kašlu na to. Vím, jak hrát videohry. Tutoriál je nepřeskočitelný a grafika je hloupá. Chci se jen dostat do RTS a jít a vyhrát. Strašně nesnáším, když vás hloupé a jednoduché hry nutí k tomu, abyste udělali tutoriál. Ne, díky
Je EA tou nejhorší firmou, aneb jsou Star Wars důvodem, proč ano? ... (1:06:04 - 1:13:43) Dotazy (1:13:43 - 1:38:15) Beam me up, Scotty (1:38:15 - STŘÍDÁME)
Strategie hodně v poho. 👍🙂
Režim pro jednoho hráče ještě nemůže říct, že jsem hrál proti osobě, ale. Jeho docela dobrý měl trochu režimu kampaně, nic moc příběhu, hra je jako hodně 9f RTS. Začněte v malém a v další fázi přidejte jednotku nebo budovu. Takhle se učíš.
Je to zábavná hra, ale má pár problémů. Pokud máte na mapě kontinentu spojence v cestě nepřítele, nepřítel kolem nich jen projde a nebude napaden, a přesto měli všichni moji spojenci spoustu vojáků. Také na této mapě někdy vaši spojenci vypadnou a nakonec se stanou nepřáteli. Prosím opravit
Proč se nepřátelská umělá inteligence může dívat skrz mlhu, která není, když jsou moje jednotky vždy v mlze, když jsou v mlze. Chybět by neměl ani editor map a větší rozmanitost jednotek.
Proč to měnit za vytahování peněz. Všechno, co tato hra dělala dobře, ji zničilo. Stará recenze: Jaký příjemný osvěžující pocit. Skutečná hra v obchodě s aplikacemi. Není to simulátor sledování. Tuto hru by si měl stáhnout každý.
Art of Siege: Medieval War RTS poster. máte rádi středověké armádní hry? jste připraveni vyhrát bitvy na souši? tak popadni svůj meč a štít! doveďte svoji
Je to dobrá hra kromě toho, že bez ohledu na to, jak rychle dostanete své jednotky nahoru, nepřítel je dokáže vyrobit třikrát rychleji. Bylo by lepší, kdyby sběr a výcvik vojsk byl na obou stranách rovnocenný
👌🆗👍
Želvy Ninja. Jen Kč s DVD. Jade Empire: Megatest PlayStation ...
Špatná hratelnost
become Shogun and rule over Japan.
Dobrý koncept, ale závadný a základní
Potřebuje mnohem více práce. Stavět se dá jen u radnice, takže vesnice zůstane malá. Má jen 60 vojáků. Buďte slušní pro režim volného kopí, jen abyste se ochladili a rostli.
Super 🙂