Post by procalberunhand on Mar 8, 2022 1:58:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Brother Rabbit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Brother Rabbit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modificirati mnoge tipke ▞▞▞
▞▞▞ My Brother Rabbit 2022 version ▞▞▞
Zabavna igra, ali kupio sam početni paket za nastavak i stalno pokazuje da ga nisam kupio. Kad ponovno kliknem na nju, piše da već posjedujete ovu stavku, ali mi ne dopušta da nastavim igru.
SVE se sviđa..Više poglavlja MOLIM VAS
My Brother Rabbit Seiklusmängud dcwl
Sjajna igra!
Lijepa priča, lijepa grafika, većina zagonetki se može riješiti pokušajima i pogreškama. Tražio sam pomoć na YouTubeu za sve s čime sam se mučio. Osjećao sam da je moglo ići još nekoliko razina. Veselite se što slijedi!
Dobra je igra😁👍😁👍,ali ne mogu igrati 2. poglavlja jer nemam novca 😭😭😭😭😭
Platio sam da otključam razine i čim upalim drugu razinu, cijela igra se zamrzne. Resetirao sam itd. Ali igra se jednostavno učitava i ne reagira. Čak ni nagovještaji ili stanke. Ako se ovo ne riješi, želio bih svoj novac natrag 😡
Već neko vrijeme tražim ovu igru! Vrlo zabavna. Dobre boje. Nije teško ne super lako. Voljeli bi da imaju 2. poglavlje!
PREKRASNO urađeno.
Ušao je odmah u igru!... onda je zalupio i nije mogao ništa učiniti (pauza, nagovještaj, pomak...) booo
Najbolja igra pokaži i klikni koju sam igrao možda ikad!!!bilo je tako zabavno, zanimljivo i pametno! Zabavna igra, laka za igranje
Lijepa priča.
Sjajna priča! Dragulj. Odrastao sam igrajući se i zavolio seriju zadataka oni kraljeva... Pogotovo VI je li to bio kraljev nasljednik? Onaj gdje idete na otoke i jedan otok tamo su patuljci koje trebate prevariti osjećajem koji imaju. Ova igra mi je podsjećala na te igre. Kao i elementi fantazije. Bravo i hvala!
Zabavna igra dok se igra ne zamrzne na pola puta. Čak se i gašenjem i ponovnim pokretanjem jednostavno vraća na isti zaslon i ništa ne radi. Ne mogu izaći iz sobe. Razočaravajuće.
My Brother Rabbit Przygodowe sma
Vrlo opuštajuće! Sviđa mi se što dobivate 3 besplatna savjeta dnevno!
Nevjerojatno slatka, umjetnička i prekrasna igra. Neke su zagonetke bile pomalo izazovne do te mjere da su me izludile, ali to je dio igre zbog kojeg ste najzadovoljniji kada završite. Igra ima nevjerojatan izgled Salvadora Dalija koji je bio stvarno sjajan i zabavan za gledanje.
Volite igru. Nadam se da ćeš napraviti više. Jedino što treba poboljšati su nagovještaji, ne možete ih uvijek vidjeti i brzo nestaju. Inače voli
Bilo mi je teško s ovom igrom
Prekrasna igra. Sviđa mi se igra, priča, umjetnost, sve. Morate platiti da biste igrali nakon prvog poglavlja, ali se isplati. Igrao sam ga 3 puta da dobijem sva postignuća.
Savjeti ne rade
Nevjerojatan
Prekrasna igra. Volite umjetničko djelo i priču. Volio bih da je duže!
OW! MOJ MOZAK!... ali kako ga lijepo naprezati 🤗
Kupio sam punu verziju i zamrznula se. Nažalost, nisam pročitao ostale recenzije prije nego što se to dogodilo pa sam tek nakon što se smrzlo došao ovdje i vidio druge recenzije s istim problemima. Stvarno sam razočaran jer je do tog trenutka bila zabavna igra!
Sviđa mi se ova slagalica, mislila sam da je jako slatka. Ali ne mogu nastaviti ovu avanturu ako je ne platim. Ne plaćam igre, to je jednostavno nepravedno jer želim nastaviti, ako u budućnosti ažurirate "My Brother Rabbit", biste li, ne znam, mogli ne platiti da se priča nastavi? Ako želite stvarati više igara u budućnosti, samo zapamtite da ZAISTA želite da ljudi budu sretni i uživaju u vašim igrama, zar ne?
Priča mi je zapravo jako prirasla srcu. Ova igra izaziva ovisnost, zabavna, tonova sadržaja, vrijedna novca, ali prije svega priča je PREKRASNA.
Jako mi se sviđa igra ali nije cool kad mi naplaćuješ ostatak igre tek nakon prvog poglavlja! Molimo vas da sve zajedno učinite besplatnim čak i ako morate staviti oglase. Samo nemojte pretjerivati s oglasima poput većine igara!
Prekrasna umjetnička djela, hirovita, ugodna.
My Brother Rabbit 冒險 nyv
Moji unuci će voljeti ovu. Baka je igrala dvaput 🤪
Nema dovoljno savjeta, grafika je dobra, umjetnine su slatke, osjećam da ima tendenciju da bude lakše nego što mislite, no to je ono što ga čini teškim..lol
Nije besplatno. Samo demo
Super
Ne plaćajte punu verziju prestat će raditi 🤬
Loše jako jako loše, ne vjerujte recenzijama. Loša grafika, spora reakcija na dodir prsta, također nije potpuno besplatna 😑, nakon rješavanja nekoliko vrlo lakih zagonetki traže da platite za nastavak. Također vrijedi spomenuti da je to dječja igra, a ne igra rješavanja misterija.
Igra je bila zabavna sve dok nisam morao platiti na razini 2 Not COOL
Zabavna i zanimljiva igra, svidjela mi se.
Slatka priča i lijep dizajn.
Zabava!!
Zamrzava se na 2. razini
Dobro
Animacija je prekrasna
Zanimljivo vrlo zarazno hvala za ovu igru Volim imati više ovakvih igara.
Zabavno!
My Brother Rabbit સાહસિક zvmo
Dao bih mu 5 zvjezdica da ima više igrica za igranje. Samo mislim da bi toga trebalo biti više.
Gemini Santai trl
Problem s igrom.. Već kupujem, ali nakon toga se igra zaglavila..
najbolja igra na ekranu
Ovo je jedna od najboljih igara koje sam igrao u dugo vremena! Vrlo pametno, velika misao je ušla u priče i umjetnička djela. Zagonetke su zanimljive i dovoljno izazovne da vas motiviraju. Jako jako zadovoljan!!!!