Post by procalberunhand on Mar 8, 2022 2:01:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paten Kayan Kızlar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paten Kayan Kızlar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok mücevheri kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Paten Kayan Kızlar 2022 version ▞▞▞
Yaaaaa oyun çoooook önce oynamamıştım ama şimdi yer olmasona çıkmıyor 1 saattir çalışıyorum artık
Üç başlar, her şey parayla olur ve çok fazla ekler artı oyun çok yavaş
çok kötü iyileştirmeler gerekiyor!
TEK KELİME İLE H-A-R-İ-K-A. ÖNE ÇIKSIN diye RANDOM: EJDKEMKDMSKDKDKDODOJDJEMEMDMDMNRMSJSMJSMSJSJSJSJGKVİGKOVİRVFBFHHRHFHJFHRJJFNRJCNJFNCNTJFNTJNVJFNVNFNNVNVNFNFNTJTJTJFJJVJTNTJJFTNFFJTJFJNTNFJFJJFJFNTNGNJFJFNFNFNFNNSNXJEJDJSJDJEJJDJSJDJSJDJDEJDJJDJDJDJDJDJDJDDJDJDJDNJFJGJGJGYDYEGSHSHSJRHFHGRHWJSJSKSKEKEKQOQJSSJDNDNCNCNVNVHFJFJFJJFJFİFİFİVMFNNFNVNCJDJCMCNVNFFFNFFVNFNFCJFURNFJNFNFNFNNFFNFNNFJFJFJFMFMTJFKAKWWNSNNFNFNFNFNVNFNVVMVMVMVMVMMVMVMV AŞAĞIDAKİ EVET TUŞUNA BASARSANIZ SEVİNİRİM.💐🌹🥀🌷🌺
NEFRET ETTİM. Müziği duymanıza izin vermiyor
Oyun fena değil, ama isterseniz bu oyunu yukleye harika👍
Hiç güzel değil 1 yıldız
Roller Skating Girls RPG deuc
Keyifli bir oyun ve düzgün giyinebileceğiniz ve daha bir çok eğlenceli şeyin olduğu bir oyun benim önerim bu oyunu indirin ve keyfini çıkarın.
아름답지만 마비 된
Roller Skating Girls பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் sdy
Oyun çok güzel ama indirip oynamaya çalıştığımda önce düzgün çalıştı, sonra hata verdi ve yüklenmesi zaman aldı lütfen sorunu düzeltin ve incelemeyi tekrar yazacağım
oyun güzel ama çok kilit var ve buda sıkıcılaştırıyor
Oyundaki güzel olan eşler kilitli coco oyunlarının hepsi böyle zaten
Oyun gerçekten mükemmel. Kızı giydirebiliyosun.Makyajını yaptırabiliyosun. Ohooo o daha neler var neler.dbfbffbnnyynybybgbtbtbybbynynuunm6nyn7nun7nn7unimnuunummuumunnuununun7nimgvvggbgbg ğ fbbttbbttb dhsyiwttiatakyoyskysysoysoyddypdupddluduldylsylspzypysspypyspyssyosyysoyysylsysoylsylslsylysyoslysyslyslyslyslylsylsylsylssylslylsuslulsusylslulususludlulsulsluxlussluduudxuluxlludludludludldusgskysiysyistiztiatkzitziyxyozoyxoyd9ydyosyizyosudjpduxudidu0d9ixyxulxpuxyoxohxhoxohxkhxgixgixy
Boynu aşk ama 2 puan Ha ha ha ha
Ben %78 yükselecektim o yüzden bir puan kırmam
Çok güzel olmuş ama çok kilot var 😊
çok kilit var
Bu oyunu seviyorum çünkü oyun çok havalı ve güzel ailem bu oyunu oynaman gerektiğini söyledi bu oyunları asla silmem
Oyun muq çünkü herkes indirmeli ama yeni yerinde gelse çok daha güzel olabilir bence 😊😊😊😊😊
Çok güzel oyun benim favorim ama yine de kullanım ve gizlilik politikası google ile ilgili şartlar ve diğer detaylar aşağıda kullanım aynı ve diğer detaylara alındı çok şükür bu konu ve diğer bilgileri yapabileceğiniz bu eyuie ve diğer bilgiler önümüzdeki hafta için iyi vakit geçirecek ülkeler ve sizin aradığınızı düşündüm ve gizlilik politikası sizin için seveceğimi düşündüm sobai ve gizlilik politikası acil bir nesnenin kullanımını sevmek için abonelikten çıkma.
Ehh işte yine deeh 😉😎😌😏😌😏😌
Bir reklamı izledikten hemen sonra reklamların miktarı nedeniyle sadece üç yıldız veriyorum.
Onu sakın yüklemeeyin
Bir oyun için neden para vermemiz gerektiğini bilmiyorum ve bu şeyi sevmiyorum. Ve size şunu söylemek isterim ki, benim gibi bazıları oyunda yeniyse, bu yüzden sevgili geliştiriciler, oyununuzun tam sürümünün 3 günlük deneme gezisini sağlıyorlar, bu arada bu oldukça iyi.
VAY ! Oyunu yapma şeklini ve hepsini seviyorum. ama o şeye daha fazla kıyafet koyabilirsin. SEVDİM
Bu oyunu beğendim, biraz daha sevmeli ne olacak Yahhhhhh
aşçı güzel😀😀
Oyunu hiç beğenmedim çünkü bir türlü inmiyor bir yıldız bile haketmiyor😬😬
Feride
Bu arada bu oyun çok nyc ama bu oyundaki olumsuz nokta, her showroom'da kilitli olan şeylerin reklamlarla açılmamasıdır. niye ya? Cevabı bir kez istiyorum lütfen yeni sistemler yükleyin. Herkesten rica ediyorum lütfen bu oyunu yüklemeyin
lütfen düzeltildi
Vallahi tavsiye etmem çünkü çok kötü bir oyun bence o yüzden
Oyunu seviyorum ama çok fazla reklam var
oyun yüklendi sonra tekrar yüklendi çok farklı bir uygulama
Oyun güzel bir oyun ben herkese tavsiye ederim
Bu oyun çok güzel ve ilginç
kaç mg mat
Punch Bob Слагалице fmr
Roller Skating Girls Role Playing nmlx
neden tam paketi almak için para ödeyelim ama genel olarak oyun güzel😃😁
Bu oyun çok eğlenceli ve ben buna en iyi paten diyorum ama ilk önce nasıl yazıldığı farklı ve her zaman ve her zaman kaymayı seviyorum ve bir tanesini her zaman seviyorum çünkü bir dahiyim ve yapabilirim' o gün için süslü giyinmek için beklemeyin umarım herkes harika bir hafta sonu geçirir
Bu oyunun büyük bir hayranı değilim, en havalı kıyafetleri seçmeye devam ediyorum ve güzel şarkıları seçmeye devam ediyorum ama onunla iyi şeyler yapmaya başlıyorum ama oyunu sevmiyorum bu yüzden nasıl devam edeceğimden beri morarmaya devam ediyorum nasıl göründüğünü fark etti ve bana kötü bir playoff dedi
Ben aslında paten kayıyorum ama yuklemekte bi sorun çıkdı ama bence iyidir istardi biz daha çok yıldız wermeyi istaerdim
Merhaba benim adım Zeynep Nisa Öztürk bu oyunu yeni oynuyorum ve tek kelime ile h-a-r-i-k-a rastgele:ŞÜG, 8GTS7ESPEKRİEĞJEŞEİENEÇEŞRLKRĞR9E83UNRŞCNDLDHFMDŞJFFMŞDHS DVOMSİRNFÖFKFNDŞDJDMFNŞSTAKŞEÜQŞŞALTTU
Harika bir oyun tavsiye ederim muhteşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm